Før brylluppet

Mit job som bryllupsfotograf er at fortælle historien om jeres bryllup på sådan en måde, at I kan kikke tilbage på billederne mange år efter og mindes de små detaljer og romantiske øjeblikke I oplevede på jeres store dag. 

Jeg lægger meget vægt på at fange den visuelle stil, som jeg synes kendetegner jer og det bryllup, som I har planlagt. 

For at kunne fange jeres stil på den finest mulige måde, har jeg et ønske om et uforpligtende møde inden vi indgår en aftale om fotografering. På den måde sikrer vi os at kemien passer og alle jeres ønsker bliver indfriet. Det vil så også give mig et godt grundlag for at fortælle en fantastisk historie: Historien om jeres store dag.

Hvis I ikke før har prøvet at blive fulgt af en professionel fotograf, kan det godt være lidt ubehagelig at være så meget på, men jeg går altid og småsnakker med jer om alt muligt andet end fotograferingen, på den måde kommer I hurtigt til at slappe af og koncentrere jer om dagens vigtigste punkter. Jeg gør mit yderste for at være så usynlig som muligt, men på sammen tid også at have god kontakt med jer, så i føler jer trygge i, at jeg fanger alle jeres specielle øjeblikke.

Billeder af forberedelsen

Jeg starter selve fotograferingen, typisk hos frisøren eller hjemme hos bruden alt efter aftale.

Forberedelse af bruden foregår stille og rolig hvor vi typisk går og hyggesnakker, imens hun får lagt makeup, sat hår og jeg fanger de små øjeblikke med mit kamera.
 
Vielsen i kirken

Jeg møder i kirken ca. en halv time før vielsen. Ved kirken dokumenterer jeg detaljerne omkring kirken, pynten, stemningen, gæsternes ankomst, forloveren og gommen der venter mv. Når klokkerne begynder at ringe ind til brudens ankomst, går jeg ud og fotograferer bruden der ankommer og gør sig klar til at gøre sin entré.

Derefter går jeg ind i kirken, så jeg kan fotografere gommens blik når han ser sin brud for første gang og bruden, der går op af gulvet. Her tager jeg billeder både forfra og bagfra. Når bruden og gommen har sat sig ned, tager jeg billeder for at fange stemningen omkring alteret. Herefter gemmer jeg mig lidt og fotograferer (hvis kirken tillader det) hele vielsesritualet med telelinse og uden blitz for ikke at forstyrre vielsesritualet.

Når I som nygifte er klar til at forlade kirken, går jeg efter jer for at fotografere jeres udgang af kirken.

Udenfor kirken fanger jeg alle lykønskninger, riskast og den dejlige stemning der altid er ved kirken.   

Location fotografering

Location fotografering passer jeg ind efter jeres ønsker. Det kan evt. være mellem kirken og receptionen eller også lige efter kageskæring og starten på middagen, hvor gæsterne har spist lidt og så småt er begyndt at holde små pauser udenfor. Her ønsker jeg gerne en time eller halvanden til de officielle bryllupsportrætter, således vi har god tid til at få nogle billeder af jer som brudepar. 

Disse billeder har vi oftest fået en godt snak omkring på forhånd, så jeg ved hvad I ønsker.

Bryllupsreceptionen

Ved receptionen koncentrerer jeg mig om at gæsterne, den gode stemning, detaljer af bordet, lokalet m.v. 

Hvis I ønsker dette er det typisk nu at jeg tager par billeder af gæsterne eller andre billeder af jer sammen med jeres gæster, det kan være et par stykker sammen, eller et samlet fællesbillede.

Det er helt op til jer.

Ved kageskæring prøver jeg altid at fange alle detaljerne omkring kagen både når den bliver skåret og når I deler et stykke, samtidigt med de glade gæster omkring jer i baggrunden.

Bryllupsmiddagen

Under festmiddagen dækker jeg alt fra gæster der sidder ved bordet og hyggesnakker, til jer der bliver rørt til tårer eller de gode grin, som man husker tilbage på. Jeg tager billeder af alle indslag og gør her alt hvad jeg kan for at få stemningen med. Jeg finder som regel et afsides sted, hvor jeg kan sidde og følge med i hvad der sker og samtidigt være parat når der sker noget.

Når I skal til at danse brudevals, finder jeg ofte en lille afsats, stol eller vindue så jeg komme lidt op over gæsterne. På den måde får jeg de optimale betingelser til at fange jeres intensive blikke og indkapsle atmosfæren under dansen.

Bryllupsfesten - de dansende par

Efter brudevalsen bruger jeg ofte en halv time på at fotografere gæsterne der danser med jer og med hinanden. Med disse billeder indrammer jeg afslutningen på jeres store dag. Takker af og trækker mig tilbage.

Levering og efterbehandling af Jeres bryllupsbilleder

I løbet af næste dag sender jeg 4-5 “sneak peak” billeder til jer, så I kan bruge dem på sociale medier, takkekort eller andet. Disse billeder spørger jeg ofte også om jeg må bruge på min webside, Instagram eller Facebook, men jeg respekterer fuldt ud hvis I siger nej og jeg offentliggør aldrig billeder, der ikke er godkendt først.

Jeg tilbyder som udgangspunktet 3 bryllupspakker, men jeg er altid åben overfor særlige ønsker og sammensætninger som passer til jeres ønsker og behov. Jeg er meget fleksibel og når vi har aftalt en pris, er der ingen skjulte gebyrer eller uforudsete omkostninger. Det gælder lige såvel redigering af billederne, hvor jeg redigerer alle billeder sådan som jeg synes de udtager sig bedst. Herefter er I meget velkommen til at vende tilbage med rettelser på jeres yndlings billeder. Jeg retter uden merpris dog max 20 stk.